טחנת קמח

מתוך עמוד ענן

גרסה מתאריך 12:27, 10 בינואר 2013 מאת עמית הורן (שיחה | תרומות)
(הבדל) → הגרסה הקודמת | הגרסה האחרונה (הבדל) | הגרסה הבאה ← (הבדל)
קפיצה אל: ניווט, חיפוש

   -234 מ'

תקציר

באזור זה (המיקום משוער) צריכה להיות תחנת קמח ביזנטית שהפכה בתקופה המוסלמית המוקדמת לאחת ממטחנות הסוכר של יריחו. המים הגיעו מעודפי האמה לארמן הישאם. מכאן הועבר הסוכר לירושלים בדרך הסוכר - "דרב אל סכאר".

הרחבה



סיווג: ארכיאולוגיה
נגישות:
מקור:עמית הורן
תאריך עדכון: 1/10/2013 12:27:09

קישורים חיצוניים





כלים אישיים
גרסאות שפה
מרחבי שם
פעולות
ניווט
תיבת כלים